2022-05-06 Telšių „Germanto” progimnazijoje vyko Vakarų regiono mokyklų, dalyvaujančių projekte „Kokybės krepšelis” susitikimas.

Projekto trukmė – dveji metai (nuo 2020-09-01 iki 2022-08-31). Kiekvienas projekto dalyvių susitikimas organizuojamas vis kitame rajone, kurioje nors vienoje rajono mokykloje. Susitikimuose aptariami tuo metu aktualūs projekto reikalai, o mokykla pristato save ta tema, kuri būna „užduota” kaip „namų darbai”.
Pirmasis susitikimas vyko 2020-11-26 Kintuose, atstovavome Šilutės rajoną. Susitikime pristatėme savo edukacines erdves (kur kitaip vyksta pamokos). Dalyvavome susitikimuose Mosėdyje, Veiviržėnuose, Kretingoje, Darbėnuose, Židikuose, Klaipėdoje ir ką tik – Telšiuose, kur „Germanto” progimnazija pristatė savo erdves ir sėkmingas, pasiteisinusias veiklas įgyvendinant projektą.

Projektas eina į pabaigą, liko keletas savaičių gegužės, birželio mėn. mokymui(si) – kuo aukštesnių rezultatų siekimui ir keletas savaičių liepos,, rugpjūčio mėn. (tarp atostogaujančių) ataskaitų už projekto įgyvendinimą parengimui.

Visiems mums linkime SĖKMĖS projekto „finišo tiesiojoje”!

p.s. Tel6iuose motyvuojančiai nuteikė įkvepiantis lektorius ir ekskursija po Telšius🙂

Administracija

Skip to content