icon-cookies
Šioje svetainėje naudojame slapukus siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, analizuoti svetainės naudojimą ir optimizuoti naršymo patirtį. Spustelėję mygtuką „Sutinku“, jūs patvirtinate, kad sutinkate su visų slapukų naudojimu šioje svetainėje. Jei norite atšaukti arba pakeisti savo sutikimus, prašome apsilankyti slapukų valdymo puslapyje.

Interviu Kintų kepykloje „Smagurinė“

2021 m. spalio 8 dieną 5 ir 6 klasių mokiniams vyko integruota lietuvių kalbos ir UK veikla Kintų kepykloje „ Kintų smagurinė“. Susitikimą su kepyklos vadovu Henriku Cyruliu organizavo UK koordinatorė Ingrida Cyrolies ir lietuvių kalbos mokytoja Nijolė Sodonienė.

Šios ugdymo veiklos tikslas – interviu darbo vietoje, siekiant sužinoti sėkmės žingsnius, kurie būtini plečiant ir tobulinant konditerijos gaminių gamybos verslą.
Lankantis gamybos ceche, buvo galimybė susipažinti su įrengimais, konditerijos gaminių gamybos eiga nuo produktų iki gaminio atkeliavimo į parduotuvės lentyną.
Kepyklos vadovas Henrikas Cyrulis ne tik įdomiai pasakojo, bet ir sumaniai atsakė į klausimus. Mokiniai sužinojo, kad dirbant šiame versle reikia ugdytis kūrybiškumą, atsakomybę, darbštumą. Vadovas turi išmanyti ir mokėti visus darbus: kepėjo, pardavėjo, finansininko, valytojo, remontininko. Verslo sėkmę lemia ne tik gaminio gera kokybė, bet ir marketingas, ir reklama.
Interviu darbo vietoje su jos vadovu mokiniams padėjo suprasti, kad norint sukurti verslą ir vadovauti reikalinga daug žinių ir mokymasis visą gyvenimą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas